Arnold Maassen Handelmaatschappij BV
Arnold Maassen Engineering & ConstructiŽn BV
Cargofoor BV
CeCo BV
Contact
+40-244-592360
Calitatea noastra este rezultatul investitiilor. Bineinteles, este vorba de investitia in autocisterne moderne dar mai ales in oameni si in sisteme. Prin urmare, soferii nostrii nu sunt doar experimentati, ci si bine instruiti, iar metodele noastre de lucru sunt garantate cu certificatul ISO 9002.

Transportul chimicalelor si al produselor petrochimice este o sarcina solicitanta. La Cargofoor totul se concentreaza asupra sigurantei, pentru a se preveni chiar si cele mai mici accidente cu posibile consecinte importante. De aceea parcul nostru de camioane este echipat in conformitate cu standardele ADR si chiar cu altele. Soferii nostri sunt bine pregatiti in privinta materialelor pe care le transporta si inainte de fiecare calatorie primesc instructiuni specifice.

Cisternele de pe vehiculele noastre sunt aproape intotdeauna curatate in instalatia noastra de curatat cisterne. In acest fel nu numai ca eliminam posibilitatea de contaminare, dar ne si asiguram ca substantele reziduale nu sunt deversate in mediul inconjurator ci sunt colectate intr-o maniera responsabila pentru a fi ulterior neutralizate.
Ro      En
Serviciile noastre sunt menite sa permita afacerilor dvs. sa decurga fara probleme.
In acest scop va asiguram ca dispunem de capacitatea necesara pentru a va sta la dispozitie, respectam contractele si reactionam in mod flexibil la schimbari.

De exemplu, am echipat parcul nostru de autocisterne cu Satcom, ceea ce ne permite sa tinem legatura cu soferii nostri si sa va furnizam informatii de ultima ora cu privire la locatia transportului.

- Calitate
- Siguranta
- Mediu Inconjurator
- Client
.:: Home ::.
.:: Services ::.
.:: Contact ::.